Hannah Delisha Kongsi Perjalanan Sepanjang Di The Masked Singer

Uncategorized

Tamat sudah siaran The Masked Singer musim kedua pada malam Jumaat lalu. Sebuah rancangan yang menjadi buah mulut ramai ini menyaksikan Rambutan menjadi juara The Masked Singer 2.

Beberapa peserta rancangan ini telah berjaya mencvri perhatian ramai. Antaranya adalah Burung H4ntu, Seladang dan Ratu Semut. Bukan mudah untuk meneka siapakah di sebalik maskot yang dipakai para peserta, namun para penonton seronok untuk mengetahuinya.

Bagaimanapun, baru-baru ini insan di sebalik topeng Burung H4ntu, Hannah Delisha kongsi perjalanan sepanjang di The Masked Singer. Menonton teaser rakaman perjalanan selebriti ini sahaja cukup mengujakan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Delicia (@hannahdelisha)


Alahai cantik sungguhlah Hannah Delisha ini! Bukan sahaja pandai berlakon tapi boleh menyanyi dengan baik sekali. Jom layan versi penuh Hannah Delisha kongsi perjalanan sepanjang The Masked Singer ini:

Perkongsian video tersebut telah dimuat naik menerusi saluran Youtube miliknya sendiri dengan nama HDV. Apa-apa pun berikut adalah reaksi warganet selepas menyaksikan perkongsian ini yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Mesti dah lama en simpan video ni aaayou soo pandai nyanyi soo cantikkk”

perjalanan the masked singer 4

“Eeeyyy suara sedap sangat”

perjalanan the masked singer 3

“Hannah patut top 3 atau juara. Consistent setiap minggu”

perjalanan the masked singer 2

“Eee  burung hantu comel suara sedap sangat”

perjalanan the masked singer 1

Sumber : HimpunanCeritaLawak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *