Dikvtuk Cur4ng Tak Padan Dengan Muka, Shuk Sahar Tak MeIenting

Uncategorized

Sejak tahun lalu, h4ngat diperkatakan kembali mengenai rumah tangga Shuk Sahar apabila isterinya, Rossa Sera sering berkongikan luahan hati serta mendedahkan wujudnya orang ketiga.

Malah, baru-baru ini tular video dikongsikan oleh netizen di aplikasi TikTok memaparkan pelawak itu berjalan bersama seorang wanita dipercayai kekasih gelapnya.

Video

@alektoropopiah best ye shuk shopping raya dgn scandal 😂😂 #fyp #foryoupage #viraltiktok #shuksahar #farah #fypシ #foryoupageofficiall #viralkan ♬ Panik Gak – DJ Cantik


Bagaimanapun, menerusi sesi Live di TikTok Shuk ada meluahkan perasaannya mengenai rumah tangganya yang dikatakan sedang berg0lak.

Memetik Astro Gempak, Shuk berkata dia tidak pernah meIenting dengan apa yang diperkatakan oleh netizen terhadap dirinya selama ini. Katanya lagi, orang ramai tidak tahu hal sebenar dan bagaimana dia melalui perkara itu.

“Saya sekali pun tak pernah meIenting, aku terima guys. Orang kata Shuk cur4ng, tak padan dengan muka, aku cuma nak korang fikir betul-betul life aku korang tak tahu story dia sepenuhnya, itu saja boleh cakap.

“Macam mana aku struggle, bila aku hilang semua macam mana aku try cari ruang. Mungkin kadang-kadang, silap aku nampak besar pada korang, aku minta ma4f. Kalau rasa apa yang korang tengok tak suka di mata korang aku minta m4af,” katanya.

Dalam pada itu, Shuk berkata dia memilih untuk tidak menceritakan kisah sebenarnya yang berlaku di media sosial dan biarlah hanya orang yang benar-benar kenal sahaja mengetahui

PC Rancangan I Can See Your Voice Malaysia. Hos: Shuk Sahar & Alvin Chong. Juri: Seelan Paul & mark Adam

Malah, bersempena bulan Ramadan ini Shuk memohon maaf andai kontr0versi dirinya itu mengg4ngu fikiran orang lain.

“Untuk cerita sebenar sepenuhnya tentang diri ni, aku tak nak cerita di media sosial. Biar orang betul-betul kenal je tahu, Aku minta ma4f, kalau korang rasa tak best. Malah di bulan puasa ini juga aku ambik kesempatan m4afkan korang,” katanya.

Terdahulu, Serra meng4kui ada ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur Jalan Duta, namun merahsiakan tujuannya ke sana.

Sumber : Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *