“Yang Kau Sign Tu Tenancy Agreement Lah Bervk,”-Aisar Khaled Kant0i Bvsuk! Tak Beli Rumah RM1 Juta, Sewa Je

Uncategorized

Sebelum ini Aisar Khaled bangga apabila mend4kwa dirinya berjaya beli kondo mewah bernilai RM1 juta di usia 22 tahun.

“Syukur Alhamdulillah rezeki saya miliki rumah ini, perasaan sangat gembira dan terharu sebab tak sangka dapat beli sebuah rumah di usia yang masih muda.

“Awalnya tak jangka pun nak beli rumah ini tapi tiba-tiba terdetik di hati nak miliki rumah. Kalau saya tak duduk pun boleh dibuat pelaburan.

“Sejujurnya saya bangga dengan diri sendiri sebab selepas melalui pelbagai cabaran termasuklah mencari rezeki di usia 17 tahun akhirnya ini hasil yang saya miliki.

“Saya bermula dengan seronok-seronok main Instagram, kemudian berlakon dan kini buat bisnes. Saya anggap semua ini adalah rezeki dari Allah untuk saya dan keluarga,” katanya kepada mStar.


Namun di Twitter lain pula ceritanya apabila ada yang mend4kwa Aisar kant0i bvsuk apabila memuat naik video yang memaparkan sebenarnya rumah tersebut hanya sewa sahaja.

“Yang kau sign tu tenancy agreement lah bervk. Celah mananya kau beli.

Yang lagi b4ngang tu tak pernah dibuat orang beli rumah bayar cash dekat agent.”

Di ruangan komen ramai yang mengutuk Aisar kerana men1pu.

Setakat ini tiada penjelasan dari yang empunya badan.

Aduhai, dah membangga kant4i busuk pula. Hidup demi content agaknya, tak gitu?

Sumber : CARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *