Tya Arifin Kongsi Iftar Bersama Keluarga, Sekali Tokti Pula Jadi Perhatian!! -“Dok Perah Limau Dalam Budu”

Uncategorized

Terkenal dengan sikap rendah diri, itulah peribadi mulia penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Siti Nur Haliza. Walaupun kaya, berjaya dan berpengarvh besar, namun dia tidak sesekali menay4ng kekayaannya di media $osial.

Walaupun $ibuk dengan kerjaya dan perniagaan, Datuk Siti tetap melaksanakan kewajipan sebagai isteri dan ibu seperti menyediakan sendiri hidangan kegemaran keluarga jika tidak terikat dengan urusan di luar.

Tidak hanya setakat itu, penyanyi nombor 1 negara itu juga mengakui berpeluang mencurahkan perhatian dan kasih sayang sebagai ibu kepada anak tiri.

Terbaharu, Tya Arifin ada berkongsi sebuah video di laman Instagramnya, dimana dia dan keluarga besar Datuk Khalid berbuka puasa bersama-sama. Dalam video tersebut, dilihat pelakon terkenal Izzara Aishah juga turut hadir bersama-sama bagi memeriahkan lagi suasana.

Dalam perkongsian video secara langsung, penyanyi pujaan ramai itu dilihat sedang menyediakan juadah berbuka puasa sambil dibantu oleh dua menantunya. Hidangan lauk ketam telur masin yang dimasak oleh Datuk Siti dilihat sangat menyelerakan.

Apa yang menarik perhatian peminat, TokTi juga dilihat turut menuangkan budu dalam sebuah mangkuk sambil menambah perahan limau. Ramai peminat turut teruja dan tidak menyangka penyanyi kesayangan mereka turut menjamah hidangan wajib rakyat Kelantan dan Terengganu itu.

Rata-rata peminat turut teruja melihat ak$i TokTi semasa berada di dapur. Ada yang mengatakan, walaupun penyanyi nombor satu negara, namun TokTi tetap ke dapur macam mak-mak mereka.

Ada juga antara mereka yang memberi komen seronok melihat ikatan persaudaraan baik antara mertua dan menantu tersebut. Mereka juga turut mendoakan agar hubungan baik tersebut berkekalan sehingga ke syurga.

Komen Netizen:

Video:

Sumber: tyaarifinnw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *