Bimb4ng 13 ribu penonton lari, Ria Ricis teruskan IG Live sambil bu4ng air keciI

Uncategorized

NAMA YouTuber Indonesia terkenal iaitu Ria Ricis kembali menjadi perbualan h4ngat netizen di laman sosial gara-gara meneruskan siaran langsung di Instagram ketika dirinya sedang membu4ng 4ir kecil.

Menerusi video tersebut, Ria yang sedang berborak dengan netizen ketika membuat IG Live secara tiba-tiba memberitahu dia tidak tahan untuk membu4ng 4ir kecil.

Enggan mengakhiri IG Live tersebut, Ria mengajak semua penonton menemaninya ke t4ndas dengan meletakkan posisi kamera ke belakang tanpa melihatnya sedang membu4ng 4ir kecil.

“Guys, saya nak beritahu… saya nak bu4ng 4ir kecil tapi tak mungkin kalau kalian nak ikut saya bu4ng 4ir kecil. Tak mungkin juga saya nak tinggalkan (IG Live).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BERITA & INFO VIRAL (@lambegosiip)


Netizen kurang senang dengan tindakan Ria meneruskan IG Live ketika membu4ng 4ir kecil.

“Oh begini saja, kalian ikut saya ke t4ndas tapi kameranya saya hadap ke belakang ya. Macam mana? Kalian teman saya kenclng ya,” kata Ria.

Menurut Ria yang kini sedang h4mil cahaya mata pertama, dia tidak mahu kehilangan jumlah penonton yang sedang menonton IG Live yang dilakukannya.

“Sumpah nak terkenc1ng. Dah nama ibu sedang h4mil. Ini kalau tinggalkan, penonton pun lari, kalau ikut, kalian nampak saya kenc1ng,” katanya lagi.

Tindakannya itu mengundang kec4man netizen yang menganggap Ria sanggup melakukan perkara itu hanya disebabkan ‘content’.

Sumber : mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published.