“Daddy Hug Umi.. “- Peminat Turut Rasa Seb4k Dengar Permintaan Anak Shakilla Khoriri

Uncategorized

Kasihnya ibu membawa ke syurga, kasihnya ayah sepanjang masa. Begitulah dambaan seorang anak kecil yang ingin dimanja dan dibelai kedua-dua ibu bapa mereka.

Betapa $edihnya anak-anak yang masih kecil harus menerima kenyataan yang ibu dan bapa mereka tidak lagi tinggal bersama.

Umum mengetahui, pelakon Shakilla Khoriri dan penyampai radio Fizi Ali telah berpi$ah beberapa bulan yang lalu. Namun, mereka telah berjanj1 akan menj4ga dan memberi perhatian yang secukupnya buat anak kesayangan mereka Ameena Sofia.

Tanpa melanggr janji yang telah ditetapkan, mereka bergilir-gilir menjaga anak kesayangan mereka dengan sebaik mungkin.

Terbaharu, pelakon Shakilla Khoriri memeuat naik sebuah video mervntun hati peminat yang memaparkan anaknya Ameena Sofia bercerita tentang mimpi yang dialam1nya.

Anak kecil belum faham apa yang berl4ku.

Dalam video tersebut, Ameena menceritakan bapanya memuk0l dirinya sehingga berd4rah. Di akhir video tersebut, Ameena menyebut perkataan  ‘ ‘daddy hug mimy ‘ yang memberi maksud menyuruh ayahnya memelvk uminya Shakilla Khoriri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmeenaSofia (@ameenasofia_)

Meruntun hati

Permintaan dari anak kecik yang bewajah polos itu rata-rata mervntun hati setiap peminat. Vide0 tersebut mendapat k0men dari Fizi Ali yang memujuk anaknya sambil berjanj1 akan menjemput kanak-kanak tersebut pada keesokan harinya.

Rata-rata peminat mem1nta Fizi Ali menjemput anak dan bekas isterinya sekali. Malah, ramai antara mereka turut berdoa agar keluarga kecil itu kembali bersatu secepat mungkin.

Min pun berharap benda yang sama. Semoga korang bersatu kembali.

Sumber: IG Shakilla Khoriri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *