4 tahun pendam akhirnya Puteri Sarah hilang s4bar, ‘w4rning’ Ira Kazar berhenti g4nggu Syamsul Yusof

Uncategorized

EMPAT tahun menahan sabar, pelakon Puteri Sarah akhirnya memberi am4ran secara terbuka kepada individu yang did4kwa mengg4nggu rumah tangganya.

D4kwa Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, wanita yang merupakan anak kepada pelakon veteran Kazar iaitu Ira Kazar masih mengg4nggu hubungan rumah tangganya dengan suami, Syamsul Yusof sejak tahun 2019.

“Daripada dulu sampai sekarang saya dig4nggu dengan akaun palsu, dig4nggu komen-komen yang meny4kitkan h4ti tapi saya sabar. Anda kacau mental saya sejak 2019 lagi. Sampai kami (Puteri Sarah dan Syamsul) dah tak tinggal sebumbung, tak puas hati lagi ke? Apabila kami berbaik, anda ugvt suami saya pula.

“Hari ini saya tengah sibuk dengan anak-anak, tiba-tiba saya terima berita yang meny4kitkan. Selama ini, apa anda buat, anda g4nggu saya, saya diamkan saja sebab nak jaga nama baik keluarga.

“Tapi kali ini rasanya anda sudah lebih sangat. Siap cakap fasal anak-anak saya. Anda hanya orang luar tak perlu masuk campur. Apa yang berlaku sekarang anda dan orang luar cuma tahu luaran sahaja,” katanya menerusi Instastory pada Sabtu.

IG Puteri Sarah

Puteri Sarah ded4h g4ngguan diterima di Instagram.

Dalam pada itu, Puteri Sarah turut memberi am4ran kepada Ira supaya berhenti meng4nggu hidupnya lagi.

“Kali ini cukuplah anda g4nggu saya lagi bila saya nak pergi umrah. Empat tahun saya men4nggung. Berhati-hati doa orang yang ter4niaya, Allah akan makbulkan lagi-lagi di bulan puasa ini.

Jangan ambil jalan mudah, minta duit dekat suami orang. Selama empat tahun saya diam, membisu tapi makin lama anda pij4k kepala saya!

PUTERI SARAH

PELAKON

“Di bulan baik ini saya doakan kalian berdua, Ira Kaza dan suami (Syamsul Yusof) saya diberikan hidayah,” ujarnya.

Sebelum ini, kisah rumah tangga pasangan selebriti itu did4kwa sedang dilanda masalah menarik perhatian netizen.

Puteri Sarah mengakui sudah lama tidak tinggal sebumbung dengan Syamsul dan mend4kwa suaminya itu tahu punca hubungan mereka dingin.

WhatsApp Image 2022-04-16 at 8.01.54 PM

Puteri Sarah bersama dua cahaya matanya.

Dalam hantaran berbeza, Puteri Sarah turut mempertik4ikan tindakan Ira yang dikatakan tidak putus asa meng4nggu suaminya.

“Tak silap saya, anda dah ada teman lelaki kan Ira Kazar? Semuanya tak kekal. Malah baru-baru ini pun anda ada teman lelaki? Mana pergi semua teman lelaki anda?

“Kenapa nak kena kejar suami orang lagi? Memang tiada maru4h ke hadap suami orang? Sebab nak harta dia? Sila jadi matang dan bekerja. Saya sendiri pun kerja cari duit sendiri.

“Jangan ambil jalan mudah, minta duit dekat suami orang. Selama empat tahun saya diam, membisu tapi makin lama anda pijak kepala saya,” katanya.

Untuk rekod, Puteri Sarah dan Syamsul berkahwin pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata.

Sumber : mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *