“Terlalu Real!!” -Ini Koleksi Dialog Nadhir Dalam Nusyuz Berkiblat Cinta Yang Buat Ramai Rasa T4kut

Uncategorized

Drama berjudul Nusyuz Berkiblat Cinta ini nampaknya semakin mendapat perhatian umum. Sebuah drama yang banyak ‘mempermainkan’ emosi penonton, Nusyuz Berkiblat Cinta ini mengisahkan tentang sepasang suami isteri yang dibintangi oleh Nadhir Nasar dan Shaza Bae.

Lebih menarik lagi apabila ada karakter yang dibintangi oleh Emma Maembong dan Fikry Ibrahim juga sebagai pasangan yang sudah berkahwin. Dalam drama ini karakter dipegang Emma Maembong dan Nadhir Nasar nampaknya agak psik0.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHAZA 🦋 (@shazabae_)


Seorang mender4 fizikal dan emosi isterinya. Manakala seorang lagi isteri yang mender4 suaminya. Sudah pastinya karakter sebagai Erfhan dalam Nusyuz Berkiblat Cinta ini bukan sesuatu yang mudah untuk dilakonkan.

Dari babak ‘gan4s’, penyayang dan sebagainya, harus dilakonkan dengan baik sekali. Setelah beberapa episod ditayangkan ternyata Nadhir Nasar adalah pelakon terbaik menjayakan karakter tersebut.

Malah satu perkongsian yang memaparkan koleksi dialog Erfhan dalam Nusyuz Berkiblat Cinta ini telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun oreoflvkes:

Video

@oreoflvkes #nadhirnasar #nusyuzberkiblatcinta #fypシ ♬ suara asli – raditalism


Perkongsian koleksi dialog Erfhan dalam Nusyuz Berkiblat Cinta ini telah meraih lebih 3.3 juta tontonan dan 281 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

“Korang boleh benclkan karakter tapi bukan pelakonnya”

Koleksi skrip erfhan 4

“Member peri0d pun kena jugak, stress la cite ni”

Koleksi skrip erfhan 3

“Walaupun aku tahu dia cuma berlakon, tapi aku rasa if jumpa dedepan lari wei tak0t. Ke aku je rasa gini”

Koleksi skrip erfhan 2

“Nadhir ni umpama Beto Khusairi no 2..Lakonan dia meresap masuk dalam jiwa..huhu”

Koleksi skrip erfhan 1

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.