“Eee Kenapa Makan Tu?” – Ramai GeIi Tiz Zaqyah Belanja Gambar Makan UIat

Uncategorized

Tiz Zaqyah baru-baru ini memuat naik satu perkongsian di akaun Instagram miliknya. Menerusi posting itu, kelihatan Tiz Zaqyah sedang ‘makan’ uIat roti dengan nasi.

Hal ini telah menyebabkan ramai netizen yang mempersoalkan tindakan pelakon cantik ini. Siapa yang tidak geIi dengan ulat ini. Nak pegang pun teragak-agak, inikan pula nak makan.

Posting yang dimuatnaik itu memaparkan beberapa gambar dan video Tiz Zaqyah seolah-olah memakan uIat. Kapsyen yang ditulis oleh pelakon ini menyebabkan netizen tertanya-tanya adakah dia sanggup memakan uIat itu.

“Kudapan malam. Adakah anda sanggup meletakkan ia di dalam mulut anda? TIDAK.”

Menerusi ruangan komen. Rata-rata rakan artis termasuklah Tiara Jacquelina mempersoalkan mengapa Tiz Zaqyah boleh membuat keputusan untuk memakan uIat itu. Peminat juga saling berkongsi pendapat bahawa mereka sangat geIi dengan uIat itu dan tidak akan sesekali memegang uIat itu.

Rupa-rupanya, pelakon cantik ini tidak makan ulat roti. Semuanya hanya lakonan semata kerana gambar dan video yang dimuatnaik itu merupakan salah satu babak lakonannya dalam telemovie Sakanak yang akan ditayangkan pada hari raya nanti.

Sumber : CARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *