Selalu Berg4duh Dengan ‘Mamat’ Ni Di Tiktok, Sekali Nadia Brian Betul-Betul Ajak Berbuka Puasa Sama-Sama

Uncategorized

Satu klip yang dikongsikan tentang seorang selebriti terkenal iaitu Nadia Brian yang mempunyai rupa paras yang sangat cantik itu dikatakan sering menjadi topik bualan para peminat dengan klip video beliau di aplikasi Tiktok. Klip rakaman beliau sering dikomen oleh salah seorang peminat beliau yang dipanggil sebagai mamatgotnochill di aplikasi Tiktok tersebut.

Kegigihan peminat tersebut dalam membetulkan setiap pergerakan tarian Nadia di aplikasi Tiktok mendapat perhatian dari Nadia Brian sendiri dan ini manjdi kejutan apabila beliau mengajak Mamat untuk berbuka bersama dengan beliau.

Difahamkan, Mamat dikenali sebagai seseorang yang suka mengulas dan membetulkan setiap kesalahan netizen ketika melakukan aksi di Tiktok dan klip rakaman Nadia Brian menjadi tarikan beliau kerana Nadia seakan membuat kesalahan ketika menari dan beliau telah mengambil inisiatif untuk menegur Nadia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Surat Kabor (@suratkabor)


Percubaan beliau dalam membetulkan Nadia Brian akhirnya mendapat perhatian dari Nadia setelah 4 kali percubaan dan akhirnya beliau diajak untuk berbuka puasa bersama dan ini mengejutkan beliau sehingga beliau berasa gugup. Kegugupan beliau sehinggakan beliau membuat ‘rehearsal’ di dalam kereta dan disaksikan oleh warga netizen di ‘Instagram Story’ beliau.

Boleh tonton video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Lihat juga apa komen netizen :

@Jejaka :Betul lah org ckp perempuan suka laki kelakar

@Maybe It’s Cami:patut la i selalu kene reject rupanya jodoh i dengan u

@kulit udang:”si budak nadia” hahaha gaya panggei anak menakan

@Rara♾:Abang mamat membuktikan bahawa usaha itu tangga kejayaan

@pokaiwithmakmah:risau dia punya berangan tu hahahahhh

@cendawankering:kalau kene scam ni ..mamat tak main tiktok dah lepas ni

@d:patutla nama dia mamatgotnochill hahahaha tak relax la abang ni tau

@Naruto:bende dah post dah nak delete pun ramai yang dah screen record dah takpe lah bang abang enjoy je lah ye

Walaupun Mamat berasa gugup, setiap percakapan pada ‘rehearsal’ beliau membuatkan ramai terhibur kerana beliau sangat bersahaja dalam berjenaka. Beliau yang masih cuba berkomunikasi dengan Nadia membuatkan ramai yang menyatakan usaha beliau membuahkan hasil kerana akhirnya beliau dipandang oleh artis yang begitu cantik sekali. Semoga Nadia dan Mamat dapat berjumpa dan berbuka puasa bersama.

Sumber : https://www.suratkabormedia.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *