[VIDEO] “Ok yang ni tak putus..” -Riuh Satu Majlis Lepas Tokti Selamba PerIi Mask Jovian

Uncategorized

Siapa sahaja yang tidak mengenali figura dengan nama Dato’ Sri Siti Nurhaliza ini. Merupakan penyanyi nombor satu negara, Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan panggilan Tok Ti ini memiliki personaliti cukup menarik dan merendah diri.

Disebabkan itu penyanyi ini diminati dan dihormati ramai. Bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan situasi siaran langsung ketika Tok Ti membuat demonstrasi memakai pelitup muka satu jenama telah mencuri perhatian warganet.

@man.tlb #jovianmask #jovian #sitinurhaliza ♬ bunyi asal – Mhd Aizzat – AizzatFromYT

Apa yang membuatkan ramai tertarik apabila tali pelitup muka yang dipakainya terputus. Bukan sekali, tapi dua kali! Walau bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan Tok Ti sekali lagi buat demonstrasi membuka pelitup muka menjadi bualan ramai.

Kali ini tidak putus dan Tok Ti sendiri sempat buat lawak mengenainya. Korang saksikan sendiri keletah Tok Ti sempat buat lawak mengenai pelitup muka dalam rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama nangebiey:

Video

@nangebiey ini kelakar😂❤️ #sitinurhaliza #ctdklovers #ctdk #mask #masksirim #fyp #foryoupage #xyzabc ♬ original sound – NangEbiey


Perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 600 ribu tontonan dan 25 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Tok Ti relax je orang kata apa pon. Sebab tu dia bertahan sampai sekarang. Peribadi yang bagus”

Tok Ti Buat lawak 2

“Hehe terbaik Tok Ti..Siap perli lagi hahaha”

Tok Ti Buat lawak 4

“Haha..Halus perliannya”

Tok Ti Buat lawak 3

“Tok Ti sekarang memang dah berbeza dengan dulu..Memang masa mendewasakan..but I like”

Tok Ti Buat lawak 1

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *