Tu Pun Nak Tunjuk! Memang Geli Baca Perbualan Wassap Antara Syamsul Yusof & Kekasih Gelapnya!

Uncategorized

Selepas empat tahun memendam rasa, pelakon Puteri Sarah akhirnya mendedhkan identiti wanita kaki sondol yang selama ini menjadi pengacau,  sehingga perkahwinannya dengan pelakon dan juga pengarah, Syamsul Yusof berantakan.

Sarah atau nama lengkapnya Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 36, berkata wanita terbabit merupakan anak kepada seorang pelakon veteran.

Kata ibu kepada dua cahaya mata itu, selama ini dia hanya mendiamkan diri apabila diganggu individu yang bersembunyi di sebalik puluhan akaun Instagram palsu serta komen-komen menyak1tkan hati.

Luah pelakon drama Melastik Ke Hatimu itu, selama ini dia mendiamkan diri kerana mahu menjaga nama baik keluarga. Namun akhirnya terpaksa mendedhkan perkara tersebut selepas mendkwa Ira telah mencabar tahap kesabarannya.

“Selama ini saya diam sebab mahu jaga nama baik keluarga. Tapi kali ini awak sudah melamp4u. Siap cakap tentang anak-anak saya. Awak orang luar tidak perlu masuk campur.

“Cukupkan awak ganggu saya. Empat tahun saya menanggvng,” katanya.

Dalam perkongsian terkini, Puteri Sarah ada memuatnaik perbualan ringkas yang dipercayai milik Ira Kazar di IG Story, “semalam, benda geli macam ni pun nak bagi dekat orang yang you tak kenal. Cukuplah you pernah share dengan I sebelum ini.

“Orang tak ada maruah macam Ira Kazar memang suka tunjuk screenshot whatsapp nak bagitahu bangga dengan pencapaian dia dapat rampas suami orang. Tahniah! Tu je ke kau mampu?”, tulisnya mendedhkan perkara berikut.

“Sibuknya sayang saya…

“Ye sayang, saya kena siapkan kerja, saya risaulah kalau tak siap…doakan saya sayang

“Takpe sayang, gi siapkan cepat okei,fokus tau saya doakan…

“Tq bb, memang saya tengah buat je sekarang…naik stress, nanti saya send la video saya hilangkan stress… I love you bae

“Okay nayang, I love you!”

Itulah perbualan whatsapp yang dikatakan Puteri Sarah antara suaminya dan Ira Kazar.

Siapa Ira Kazar?

Gadis ini adalah anak perempuan kepada pelakon veteran, Kazar. Gaya fesyen dan penampilannya dikatakan mirip Avril Lavigne membuatkan dia juga punya peminatnya sendiri.

Tidak kurang juga dengan pelbagai kontr0versi yang dicetvskan membuatkannya seringkali tular di laman sosial dan menjadi perhatian serta bualan net1zen.

Sebelum ini, Ira pernah menjadi bualan hang4t di Internet apabila dia merakamkan aksi gel3k dengan gaya s3kksi berlatarkan lagu berjudul One Dance nyanyian Drake.

Video berdurasi 30 saat yang dikongsikan itu telah membuatkan namanya tersenarai dalam carian “Ira Kaza” menjadi trending di Twitter.

Biodata Ira Kazar

  • Nama Penuh: Faghirah Fatini Binti Kazaruddin
  • Nama Komersial: Ira Kaza
  • Umur: 27 tahun
  • Asal: Kampar, Perak
  • Ibubapa:  Kazaruddin Saisi / Kazar, 60 (bapa), Rashidah Latiff (ibu)
  • Adik-Beradik: Anak ke-4 dari 5 beradik. (Melor Hariante, Yasmin Mariante, Elya Amirul Naim, Faghirah Fatini dan Adam Amirul Latiff)

 

Sumber : Instagram Puteri Sarah, Azhan.co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *