“Soundman pun kena sound..” -Zamarul Hisham Meng4muk Di Set Penggambaran, Semua Krew Tergamam

Uncategorized

Zamarul Hisham bin Mohamed ialah seorang pelakon lelaki Malaysia yang pernah memenangi anugerah pelakon terbaik di layar kaca TV dan layar perak. Sebelum bergiat aktif dalam bidang lakonan, Zamarul Hisham terlebih dahulu memulakan kerjaya awalnya sebagai pereka grafik. Drama pertama lakonan beliau ialah Gerimis Mengundang.

Kini , beliau sedang bergiat aktif menceburi bidang sebagai pengarah drama dan juga filem. Antara drama terbaru arahannya ialah Aku Tanpa Cintamu dimana beliau sendiri yang berlakon di dalam drama tersebut dan akan bergandingan dengan Bella Astilah.

Dalam kesibukan di set pengambaran , terdapat sedikit kekec0han berlaku apabila Zamarul Hisham dilihat seakan ‘meng4muk’ kerana terdapat masalah teknikal semasa proses pengambaran sedang berlaku.

Video:

Namun , ada sesetengah netizen berpendapat sebenarnya ia adalah sebahagian daripada lakonan drama tersebut.

Komen netizen:

‘Satu Tahap Saya Down’ – Diana Rafar Dedah Suami OCD Punca Rumah Tangga Pernah G4gal

Pelakon, Diana Rafar membuat satu pendedahan mengenai sikap suaminya iaitu Zamarul Hisham yang menghidap Ganggvan Obsesif Kompulsif (OCD) sejak awal perkahwinan mereka. Lebih tervk, sikap cerewet suaminya itu pernah membuatkan perkahwinan mereka gag4l pada tahun 2015.

Bertabah siapa dapat suami OCD

Cerewet suami saya ni sehingga satu tahap saya down. Kita rasa asyik semua salah sahaja. Rasa tak sempurna dan sering terfikir macam mana nak jadi isteri terbaik. Sedih juga la, sampai awal perkahwinan dulu saya mengalah dan berc3rai. Saya kata saya tak nak. Tapi bila sudah lama berfikir, saya boleh terima dan rujuk semula dengan dia.

Menerusi program bual bicara Mingguan Wanita, Diana berharap semua para isteri bertabah sekiranya mereka mempunyai suami yang menghidap peny4kit OCD. Tambahnya, dia pernah berasa ‘down’ suatu ketika dahulu sehingga mengambil langkah untuk berc3rai.

Berdoa pada Allah

Di akhir bual bicara tersebut, Diana memberitahu dia hanya berdoa kepada Allah agar peny4kit OCD suaminya itu akan berkurang. Jelasnya lagi, dia memandang peny4kit tersebut sebagai suatu yang positif buat dirinya juga kerana mereka yang menghidap OCD ini merupakan seorang yang pembersih.

Apa-apapun sama-sama kita nantikan gandingan mantap antara Zamarul Hisham dan Bella Astilah nanti dalam drama Aku Tanpa Cintamu di slot samarinda TV3.

Sumber : bartasangbad.site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *