Men4ngis Baby Shima, Netizen Tak Bagi Dengar Lagu Barunya Sebab Atuknya Kr1stian

Uncategorized

Baby Shima kembali menyemarakkan Lebaran dengan buah tangan terbaharu, sebuah single Raya istimewa berjudul Pulang ciptaan sepenuhnya komposer Ezra Kong dan terbitan Warner Music Malaysia.

Memilih Tajuk “Pulang”

via Utusan TV

Walaupun sedang sibuk dengan jadual seni yang padat, Baby Shima masih lagi berkesempatan merakamkan lagu Raya pada tahun ini dengan mesej yang pastinya menjadi harapan semua rakyat Malaysia yang ingin ‘pulang’.

Lagu Pulang bermaksud keinginan dan hasrat yang mendalam untuk pulang dengan harapan dapat berjumpa kedua orang tua bersempena perayaan yang mulia ini.

“Jangan Dengar Lagu Pulang”

Satu komen oleh netizen terhadap lagu terbarunya telah mendapat perhatian Baby Shima sendiri.

Menurut komen tersebut, netizen yang menggunakan akaun bernama Ummi Kalsum menyarankan kepada netizen supaya tidak mendengar lagu Pulang kerana datuk Baby Shima adalah kr1sti4n.

Baby Shima Beri Respond

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NENG BABY SHIMA (@babyshimaofficial)

Komen tersebut telah dimuat naik semula oleh Baby Shima di Instagramnya dengan menyatakan kepada netizen jikalau benci dan h1n4 keturunanya, dia menyarankan supaya netizen tidak mendengar lagu tersebut.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen mengecam kembali tindakan netizen tersebut dan menyokong penghasilan lagu terbarunya itu.

Sumber : Muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *