Sharifah Sakinah Dikec4m JahiI Gara-Gara Samakan Tandas Dengan Syurga

Uncategorized

Mana-mana tandas walaupun kelihatan bersih berkilat ia tetap dianggap sebagai tempat yang k0tor. Hanya kerana material atau seni reka tandas tersebut kelihatan mewah dan selesa, ia sama sekali tidak menggubah tujuan asal pembinaan tandas berkenaan.

Malahan, tandas adalah salah satu tempat n4jis yang didiami sy4itan dan sebab itulah umat Islam dianjurkan memohon perlindungan Allah SWT agar kita terlindung dariapda sy4itan yang berkumpul di situ.

Menerusi sebuah hantaran video baharu di Instagram Sharifah Sakinah, selebriti berusia 33 tahun itu membuat isyarat tangan mengajak orang ramai mengikutinya untuk melihat keunikan bilik air yang ada di rumah kakaknya iaitu Sharifah Shahirah.

Video

“Orang kata kat tandas banyak setan. Sejuk macam syurga tandas awak siap ada kipas LV Gucci,” tulis Sakinah pada ruangan kapsyen.

Walaupun hanya sekadar berseloroh, bagaimanapun gurauan tersebut dianggap mel4mpau menyebabkan netizen mengkr1tik tindakan Sakinah yang menyamakan tempat yang dianggap n4jis itu dengan syurga.

Baru-baru ini, pelawak dan pengacara Nabil Ahmad yang berkesempatan berkunjung ke rumah Sharifah Shahirah atau Shiera turut teruja untuk masuk ke billik air yang sinki dan mangkuk tandas seperti disalut emas dan kertas dinding bertemakan hidupan liar.

Penggunaan lampu ‘chandelier’ bagi menerangi bilik air itu juga menarik perhatian netizen.

Menurut Shiera, ia adalah tempat untuk mengambil wuduk dan ruang paling elok berbanding ruang lain di rumahnya.

Sumber : CARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *