‘Siap Dengan Emoji Kh1nzir?’- Yusuf Azmi Mahu Bersemuka Dengan Diva AA

Uncategorized

Baru-baru ini, Pengerusi Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) Yusuf Azmi menghadiri rumah terbuka menerusi video yang dikongsikan di akaun TikTok berjumpa dengan rakan-rakan yang sudah lama tidak dijenguk olehnya disebabkan keadaan p4ndemik.

Dikec4m Diva AA

‘Gelupuhhh kebulVr ke open house?’

‘Siap berpeluk sakan?’

‘Sedang Cov1d 19 still mengg1la?’

Video Yusuf Azmi tersebut mendapat perhatian daripada Diva AA atau nama sebenarnya Azwan Ali. Diva AA kec4m tindakan Yusuf Azmi kerana berpelukan walaupun peny4kit C0v1d-19 baru sahaja reda dan menggelarkan Yusuf Azmi sebagai ‘b*bi tonyok’.

Mahu berjumpa depan-depan dengan Diva AA 

Via Instagram
yusufazmi_s1m

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yusuf Azmi (@yusufazmi_s1m)

‘Ini ke cara kamu (Azwan Ali) nak kritik? Takkan tak pandai beza bin4tang dengan manusia??’

‘Ni juga bukan soal KEBULUR nak open house! Tapi ini adalah kasih sayang dua sahabat, hanya untuk meraikan..’

Respons hangat daripada Diva AA juga mendapat perhatian daripada Yusuf Azmi sendiri. Menerusi video yang dimuat-naik di Instagram, Yusuf Azmi menerangkan bahawa dirinya sudah menjalani ujian saringan C0vId-19 sebelum berjumpa dengan rakan-rakannnya. Yusuf Azmi juga mahu bersemuka dengan Diva AA setelah memanggil dirinya dengan gelaran yang tidak sopan.

Netizen setuju dengan tindakan Yusuf Azmi ingin berjumpa dengan Diva AA kerana mereka juga berasa bahawa Diva AA sudah keterlaluan dalam memberikan kritikan dan memohon Yusuf Azmi untuk bersembang secara baik dengan Diva AA.

Sumber : Murai My

Leave a Reply

Your email address will not be published.