“Salah ke Sy..”- Netizen Pertikai Gambar Tokti Di Billboard Di New york

Uncategorized

Menerusi satu temu bual seorang artis yang menjadi perhatian ramai iaitu Dato Siti Nurhaliza menyatakan keadaan yang berlaku berkaitan isu beliau yang mendapat pelbagai reaksi daripada netizen di Twitter. Penyanyi tersebut menyatakan bahawa beliau sendiri terkejut apabila membaca komen sebegitu di laman Twitter namun beliau hanya menganggap itu adalah Penguat dan ujian untuk beliau utuk terus mara ke hadapan.

Ibu kepada anak dua itu menyatakan di temu bual berkenaan krit1kan pedas yang diberikan akibat gambar beliau ditayangkan di Billboard di New york tidak perlu dibanggakan sama sekali kerana nampak terlalu biasa sahaja sedikit sebanyak membuatkan beliau sedih kerana usaha beliau selama ini tidak dapat dilihat oleh para netizen. Namun, beliau menyatakan dalam nada yang tegas bahawa mereka yang cuba menjatuhkan beliau itu bukanlah mewakilkan diri beliau dan peminat beliau yang dipanggil sebagai ‘Sitizoner’.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

pelbagai komen diberikan seperti :

@Norhayati Othman:tokti dah mrh dah tu…tapi still professional..

@sitirahmah9829:Dato’ ct layak Pon.. billboard

@Amiel Miell:bijak dn intelligent jwpnnya

@myAlllllllllll:Berani kau usik tokti kesayanganku..

@Fyzal Bahrudin:Eh ada org tak puas hati ke. Ala.. Missed boat. Anyhow, dari zaman 1997,i always support u tokti…

@Ideal Hafiz:Yg komen tu muke die ade ke kat billboard? Huhh?

@Mohd Othman190:ya sy faham, memang backhoe loader takan memahami peranan setNrhaluz , ppfy jer yg faham

@Mizan Md Noor:ct jarang nk marah org..ank t1ri menantu dia pun ckp toktie jarang marah org..nice

@user9521344203104:graceful woman. mmg contoh terbaik.

@MJRASYAH:Dia bidas jawapan dgn kelembutan tapi so deep. Dia Tak perlu meroyan, menggelabah dan menjadi “orang g1la”, automatik terciduk org yg meroyan tu.

@Ezwan Dahari:See. Betulkan. Bila ct je mesti org bising. Dia pun dah malas nak layan

@KC_home:biar muka budak2..perangai jgn budak2..itulah siti nurhaliza..muka masih bayi..perangai matang dr dulu..love u siti

@user9709932241921:trbaikk lh tok tie..xyah lyan lh tok tie..tu smua prangai bdak2 je tu..biarkn..bdak2 biasa..klau dlyan mkin mnjdi jdi

Berikutan itu, Tokti menyatakan bahawa beliau agak kesal dengan sikap segelintir masyarakat yang terlalu mengangungkan artis luar negara berbanding artis tempatan. Apa apa pun hanya mampu doa yang terbaik untuk Tokti agar beliau sentiasa dimurahakan rezeki dan dapat menghiburkan ramai peminat dengan lebih banyak untuk masa akan datang..

Sumber dari Tiktok dan instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.