Fasha Sandha Nafi Buat Pembedahan Bari4trik Untuk Menurunkan Ber4t B4dan

Uncategorized

Dilihat tampil cantik dan semakin langsing, pelakon Fasha Sandha manafikan dia melakukan pembed4han bariatrik untuk menurunkan berat badan.

Memetik Harian Metro, Fasha berkata dia hanya mengawal pemakanan dan mem0tong pengambilan gula selepas bers4lin anak ketiga.

“Saya tidaklah begitu kurvs pun, perut masih ada lagi cuma saya pakai ‘girdle’ dan baju hitam itu yang menampakkan saya kurus. Saya belum mencapai berat badan ideal lagi.

“Saya tak buat (pembed4han bi4trik). Saya jaga makan dan tak ambil gula. Cuma ketika raya baru-baru ini, berat badan saya bertambah akibat banyak makan.

“Namun, saya bersyukur kerana masih ada pihak yang mempercayai bakat saya tidak kira gemvk atau kvrus. Saya percaya tawaran dan anugerah yang diberikan adalah berkat rezeki anak-anak dan berkat doa suami,” katanya.

Dalam pada itu, Fasha turut meminta netizen supaya tidak men1ngg4lkan komen neg4tif kepada artis yang badan berisi.

“Bukan mudah sebenarnya untuk menurunkan berat bad4n. Apatah lagi bagi mereka yang mempunyai rangka besar seperti saya. Terutama selepas bers4lin, lagi susah hendak mendapatkan bentuk tubuh lama,” katanya.

Sumber :ROTIKAYA

Leave a Reply

Your email address will not be published.