Sharnaaz Ahmad Beng4ng Kongsi Gambar ‘Tk Sen0noh’ Bid4s Komen Shila Amzah

Uncategorized

Menerusi satu perkongsian yang menjadi bualan ramai kini berkaitan isu Shila Amzah dan Sharnaaz Ahmad masih tidak dapat diselesaikan hingga kini apabila isu mereka masih timbul setelah 10 tahun terkubur. Kenyataan Shila Amzah baru baru ini berkaitan isu beliau dan pelakon lelaki tersebut membuatkan Sharnaaz Ahmad beng4ng sehinggakan beliau membuat perkongsian sekeping gambar yang tidak senonoh. Mengikut kenyataan Sharnaaz, beliau tidak pernah menghiraukan kontroversi mengenai beliau dengan bekas kekasihnya dan tidak pernah peduli tentang kehidupan selebriti itu. Seharusnya Shila harus mengambil sikap sewajarnya iaitu berdiam diri sahaja dan tidak perlu melakukan kenyataan sebegitu.

Melalui kenyataan tersebt, Shila Amzah menyatakan hubungan beliau dan Sharnaaz sudah di penghujung dan tidak akan bermula walaupun kedua dua mereka kini bergelar j4nda dan dvda. Beliau hanya mendoakan kebahagian masing masing dan menruskan hidup seperti biasa. Namun satu kenyataan yang diberikan oleh Shila membuatakan para netizen ingin mengenali gerangan yang menganggu privasi beliau kerana beliau menyatakan beliau mendapat komen yang negatif mengenai penolakan cinta beliau terhadap Sharnaaz. Sehubungan degan itu juga, kenyataa tersebut membuatkan Sharnaaz beng4ng dan terus berkongsikan gambar yang tidak senonoh di laman Instagram milik beliau untuk memb1das kenyataan tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

Kenyataan yang benar mengenai semua orang berhak mendapat kebahagiaan, namun sebagai selebriti tidak perlu melakukan provakasi sesama sendiri untuk mendapat populariti sehinggakan menampakkan kredibiliti dan tahap profesional seorang selelbriti merudum. apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik agar kehidupan seleberiti tersebut dapat hidup dengan gembira dan sukses untuk masa yang akan datang..

Sumber: sinetronmalaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.