Ustaz Kazim Elias Terima B0n 1 Juta Euro Dari Individu VIP

Uncategorized

Sebelum ini, isu penceramah bebas terkenal, Datuk Mohd. Kazim Elias yang dipercayai telah disih1r mendapat perhatian ramai. Perkara tersebut didedahkan sendiri oleh beliau tempoh hari.

Selain itu, beliau juga turut mendedahkan bahawa terdapat seramai enam individu tampil bersemuka memohon maaf kepadanya kerana telah melakukan perbuatan sih1r tersebut ke atasnya.

Terkini, menerusi laman Facebooknya miliknya, beliau meluahkan rasa kes4l dengan beberapa individu yang dipercayai dari kalangan VIP yang mengambil kesempatan terhadap mereka yang sedang ditimpa mus1bah sepertinya.

Difahamkan, terdapat seorang individu yang bergelar VIP telah memberikan sumbangan berupa satu b0n bernilai 1 juta Euro (RM4.7 juta) kepadanya pada 4 Jun semalam.

“Dalam s4k1t-s4k1t ni datang pulak ‘Dat0, Dato Seri’ bagi sumbangan b0n 1 juta Euro kepada Al Barakah 8 malam tadi. Boleh tebus dalam tempoh sebulan.

“Lepas ni boleh beri tumpuan sepenuhnya pada sekolah sahaja, dah tak perlu keluar berceramah, menggigil tangan bila mereka serahkan tadi, 1 juta Euro bersamaan berapa juta RM ya?

“Allahu Akbar, takvlah kepada Allah S.W.T, kita akan m4t1. Takvtlah kepada Allah S.W.T, kepada orang-orang s4k1t, orang-orang tua, anak-anak tahfiz, sekolah pondok sanggup ada yang ambik kesempatan.

“Dia ingat kami di Al Barakah ni b****h gamaknya,” tulisnya dalam kenyataan tersebut pada semalam.

Sehubungan itu, beliau berpesan kepada pengusaha-pengusaha maahad tahfiz, sekolah-sekolah pondok dan insan s4k1t sepertinya untuk lebih berhati-hati dengan ‘scammer‘ yang berani melakukan kerja kotor itu secaran terang-terangan.

“Mula-mula kata nak ziarah, lepas tu nak tolong berubat lepas tu bagi b0n. Lepas tu? Awas sampai anda tert1pu!” tegasnya di penghujung kenyataan.

Sumber :Siakap Keli

Leave a Reply

Your email address will not be published.