“SPM Dia Banyak A..” – [VIDEO] Didakw4 ‘Intern’ Di AirAsia Sebab Kabel Atuk, Anak Azhar Sulaiman Buka Mulut!

Uncategorized

Pempengaruh yang juga akan kepada aktor Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona tampil menjawab dakw4an segelintir wargamaya yang berpendapat kemasukannya sebagai pelatih industri di syarikat penerbangan popular AirAsia adalah kerana adanya ‘kabel’.

Seperti yang diketahui umum, datuk Leona iaitu Datuk Pahamin Abdul Rajab merupakan Pengasas Bersama serta bekas Pengerusi AirAsia Berhad.

Leona menjawab dakw4an tersebut dengan satu hantaran video di laman TikToknya.

Difahamkan, Leona baru sahaja tiga hari memulakan latihan industri di syarikat penerbangan berkenaan dan banyak menghasilkan video-video TikTok untuk kegunaan laman sosial rasmi @airasiasuperapp.

Video:

Malah, Azhar sendiri pernah berkongsi keputusan cemerlang Leona yang memperoleh 7A dan 1B+ dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada tahun 2020.

Video:

Dalam pada itu juga, ramai wargamaya turut mempertahankan Leona dengan menyatakan kemasukannya adalah rezeki dan sememangnya gadis berusia 20 tahun itu layak kerana kebijaksanaannya.

Ketika artikel ini ditulis, video pertama yang telah dikongsikan itu telah berjaya meraih 662.0K tontonan, 70.9K tanda suka manakala video kedua pula ialah sebanyak 73.5K tontonan, 1703 tanda suka dan pelbagai reaksi komen daripada netizen.

Komen netizen:

  

Leave a Reply

Your email address will not be published.