“dia dtg jauh semata² rindu dsv tu.. ok rasanya dsv klu di satukan..”- 5 Jam Hadap ‘Jammed’, Micheal Ang Sanggup Redah Demi DSV

Uncategorized

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh Dato Seri VIda baru abru berkenaan kehadiran selebriti terkenal hadir ke rumah beliau iaitu Micheal Ang yang datang semata mata untuk berg0ssip panas dengan beliau. Kehadiran selebriti tersebut tidak terkejut sama sekali kerana mereka berdua dikatan kawan paling akrab sejak Dato Seri Vida berjinak jinak dalam industri seni. Jutawan yang tidak pernah s0mbong atau kedekut itu melayani para artis dengan sama rata dan sedikit sebanyak menghiburkan para netizen dengan gelagat beliau yang melucukan di laman sosial.

Berikutan perkongsian Dato Seri Vida yang begitu menghargai kedatangan Micheal Ang sehingga sanggup berkongsikan berita tersebut kepada semua mengenai usaha Micheal yang sanggup meredah kesesakan lalu lintas demi hadir ke rumah jutawan tersebut hanya untuk mendengar gossip kontroversi mengenai mereka. Mengikut sumber mereka dikatakan pernah dikenen kenenkan oleh para netizen dan barisan artis kerana mempunyai banyak persamaan dari segi status dan personaliti dan ramai yang bersetuju jika mereka ingin berhubungan sampai ke pelamin. Namun kenyataan tersebut masih ditepis oleh mereka dengan kenyataan baru bahawa mereka hanyalah rakan akrab sahaja dan tidak lebih daripada itu.

Rakaman penuh boleh ditonton di:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@1234567890:cam ada jodoh je..sama padan

@XxxHOLIC:mesti borak dlm mandarin kan sbb dato vida fasih g1l4 mandarin

@EqieTyn:dia dtg jauh semata² rindu dsv tu.. ok rasanya dsv klu di satukan..

@Zaharah Kahar:xde sebab nk drive 5 jam kalau kita x rindu/x rapat/ x serasi. BFF kan..

@tokma8:jem tu.kereta banyak..cuti sek bermula hari ni..tu 5 jam.

@florineind.BC:mcm aku lah tu,sanggup top up kredit telefon semata2 mau gosip dgn adik sendiri,last2 dia buat acuh tak acuh ja cerita aku

@Nor Shilaa101:mcm sepadan semoga ada jodoh

@kakak cantik dp anak:kenapa dia pilih dato vida utk gossip? pham2 sendiri larrr yaaa apa2 pon u all berdua memang best…

@Norzilha:seronok je dpt gosip ngan bff sndiri mestii lama mesti rasa x nk balik hahaah

Raut wajah mereka ketika bertemu itu membuatkan netizen juga merasakan bahawa mereka mempunyai satu ‘chemistry’ yang cukup kuat. Kehadiran Micheal Ang membuatkan jutawan tersbut sanggup memasak juadah yang enak untuk dihidangkan. Apa apa pun para peminat hanya berdoa yang terbaik buat mereka dan semoga mereka selalu sukses dalam mebina kerjaya mereka di industri seni.

Sumber : sinetronmalaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.