Pihak Ketiga Dakw4 Balik Dari Umrah Nak Bercer4i, Puteri Sarah Tampil Buka Mulut!

Uncategorized

Kem3lut rumah tangga pelakon Puteri Sarah Liyana dengan pengarah Syamsul Yusof masih belum menemui titik noktah.

Rancangan pihak ketiga

Terbaru, perkongsian Puteri Sarah di Instagram Stories pada Jumaat menarik perhatian warganet. Hantaran itu memaparkan tangkapan skrin perbualan Puteri Sarah dengan individu yang tidak diket4hui ident1ti.

Individu terbabit menyatakan pihak ketiga mend4kwa pasangan ini akan bercer4i selepas Puteri Sarah pulang dari menunaikan ibadah umrah pada Mei lalu.

Ketika dihubungi OhBulan!, Puteri Sarah, 37, men4fikan dakw4an daripada pihak ketiga itu.

Kata pemilik nama Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, dia masih memegang status isteri yang s4h.

Status kami masih suami isteri. Sebenarnya, mal4s nak komen banyak tapi kalau ini ranc4ngan pihak ketiga, semoga berjaya la.

Memang dari dulu sak4n dia bercerita itu ini. Tak taulah apa rancangan pihak sana bercerita menyampaikan dekat orang ramai.

Sebelum ini, Puteri Sarah meng4muk kepada anak pelakon veteran Kazar iaitu Ira yang masih meng4nggu rumah tangganya sejak tahun 2019.

Selalu jumpa anak

Ditanya mengenai nafk4h, pelakon drama Melast1k Ke Hatimu memberitahu Syamsul masih melaksanakan tanggungjawabnya malah kerap berjumpa dengan anak-anak.

Nafk4h anak-anak macam biasa memang tak pernah ab4i. Syamsul ada datang jumpa selalu. Okey saja tak ada mas4lah.

Sam4n tetap diteruskan

Dalam pada itu, Puteri Sarah menyatakan dia sudah melantik pegu4m, Datuk Akberdin dari Tetuan Akberdin & Co untuk mengambil tind4kan und4ng-und4ng berkaitan k3s tersebut.

Saya dah proceed. Sekarang semuanya ada pada pegu4m saya. Bila dah dapat tarikh mahk4mah, saya akan bagitahu.

Sekadar info, Syamsul dan Puteri Sarah berkahwin pada 8 Mac 2014 dan dikurn1akan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah.

Sumber : OhBulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.