“Cetak Muka Sendiri Ke..”- Ajak Shiro ‘Panggang’ Jihan Muse Dekat Live

Uncategorized

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh salah seorang netizen berkenaan sebuah rancngan yang menjadi kegemaran ramai suatu ketika dahulu kini menjadi perhatian ramai kini apabila keratan klip yang dikatakan Ajak Shiro cuba menyakat Jihan Muse di khalayak ramai walaupun sekadar lawak jenaka namun dapat dilihat wajah Jihan yang menahan ama4rah apabila diperlakukan sebegitu. Ketika Jihan mula menyertai industri seni, beliau hanya berbekalkan bakat beliau sahaja dan bukanlah seorang rupawan seperti artis yang lain namun berkat usaha beliau, beliau mampu meraih trofi dan merawat wajah beliau menjadi seorang yang cantik kini. Pada saat ini, Jihan kini merupakan seorang isteri dan bakal menjadi ibu kepada dua orang cahaya mata dan penampilan beliau juga beruah menjadi wanita yang berhijabista
dan menjadi contoh kepada orang ramai.

Mengikut sumber, wajah Jihan pada awal beliau menyertai menjadi bahan jenaka orang ramai termasuklah dari para artis sendiri. Ketika rancangan tersebut berlaku Jihan sendiri terkejut apabila wajah beliau yang dulu terpapar di skrin layar dan hal ini membuatkan para penonton tidak henti gelak.Tambahan pula, gambar tersebut dikatakan sebagai poster untuk filem mun4fik 2 dan ditambah lagi dengan kenyataan Ajak Shiro dengan menyatakan bahawa trofi yang dipegang oleh Jihan sungguh persis dengan wajah beliau dan ramai yang menyatakan bahawa kenyataan Ajak terlalu ekstrem walaupun hanya sekadar berjenaka untuk rancangan tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Ketika beliau dikatakan seperti itu, Jihan hanya memandang Ajak Shiro dengan pandangan yang begitu taj4m dan membuatkan Ajak Shiro hanya mampu tergelak apabila terpandang raut wajah Jihan pada ketika itu. Walaupun hanya sekadar hiburan, semestinya para artis harus meletakkan ‘limit’ dalam bergurau senda risau mengakibatkan seseorang tr4uma kerana usaha Jihan dalam merawat wajah beliau bukan suatu perkara yang begitu mudah. Beliau harus berperang dengan pelbagai cacian netizen dan mental beliau sendiri. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Jihan yang kini sedang h4mil anak kedua beliau dan semoga terus sukse dalam kerjaya.

Sumber : sinetronmalaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *