D4kwa4n Buat Pr0jek Dalam ‘T0ilet’, Siap Tawar ‘Servis’. Ini Penjelasan Fiza Halim “Ibu saya dah la tengah s4kit”

Uncategorized

PELAKON Fiza Halim mengakui terkejut apabila ada peminat menghantar paparan skrin artikel yang mendakwa dia melakukan perbuatan terkvtuk dalam bilik air di sebuah hotel, baru-baru ini.

Menganggap ia satu fitn4h, Fiza atau nama sebenarnya Siti Zaidatul Fiza Abd. Halim memberitahu pada awalnya dia enggan mengulas mengenai perkara itu kerana bimbang keadaan ibu sedang s4akit.

“Ikutkan saya malas nak layan sebab tak tahu nak kata apa. Saya tahu fasal fitn4h itu pun sebab peminat yang hantar kepada saya.

Fiza terkjut dengan tudvhan tersebut.

“Kalau saya diam saja, orang anggap berita itu betul. Kalau jelaskan pun, mesti ada yang kata t1pu. Saya pun tak tahu dah nak kata apa.

“Ibu saya dah la tengah s4kit! Dia baru saja disahkan mengida4p peny4akit k4nser usus… dah masuk stage 3, tiba-tiba datang pula masalah lain,” katanya kepada mStar.

Sebelum ini, sebuah akaun Instagram berkongsi artikel mendakwa Fiza membuat m4ksi4t dengan seorang pelanggannya dalam bilik air di sebuah hotel terkemuka.

Agak-agaklah nak sebar fitn4h sampai macam itu sekali.

Menerusi perkongsian itu juga, terdapat paparan skrin beberapa status pengguna Twitter yang mend4kwa pernah membayar Fiza untuk pengkhidmatan s3ks.

Dalam pada itu, bekas anggota kumpulan Elite ini menegaskan dia tidak akan melakukan perbuatan terkvtuk yang boleh mem4lukan diri sendiri dan keluarga.

Menurut pelakon berusia 40 tahun itu, dia tidak mahu menvduh mana-mana pihak kerana menyedari ramai orang yang iri hati melihat kebahagiaannya.

Fiza tegaskan dia tidak pernah lakukan perbuatan terkvtuk.

“Boleh fikir sendiri, logik ke tak? Takkan la saya nak buat m4ksi4t di tempat umum dan m4lukan diri sendiri dengan berkongsi di laman sosial.

“Agak-agaklah nak sebar fitn4h sampai macam itu sekali… sangat mel4mpau! Saya ada anak dan keluarga, takkan la saya nak buat benda terkvtuk itu.

“Saya tak tahu siapa penyebar fitn4h itu dan apa motif dia. Saya tak berani nak tudvh siapa sebab ramai orang d3ngki tengok kebahagiaan kita,” ujarnya.

KREDIT: HMETRO

Sumber :

Leave a Reply

Your email address will not be published.