Jual Rumah RM1.2 Juta, Shuk Sahar Pindah Ke Pulau Pinang

Uncategorized

Semalam, perkongsian pelawak Shuk Sahar menjadi perhatian apabila memuat naik video mengucapkan selamat tinggal kepada rumahnya yang sudah pun mempunyai pemilik baru.

Memetik Harian Metro, Shuk mengakui sedih apabila terpaksa menjual tersebut tersebut. Namun, dia percaya ada rezeki lain menantinya kelak.

“Rumah orang dah beli sebelum sambutan hari raya hari tu lagi. Cuma proses agak lama. Ini pun saya masih kemas barang untuk dibawa keluar.

“Diakui memang sedih, tapi tidak apa lah ada rezeki lain nanti. Banyak kenangan dalam rumah ini. Semuanya tinggal kenangan. Doakan saya ya,” katanya.

Menurut Shuk, dia bakal berpindah Pulau Pinang dan menetap di negeri itu buat sementara waktu apatah lagi dia bakal membuka perniagaannya di sana.

“Saya akan terus pindah dan buat sementara waktu duduk di Pulau Pinang. Dalam masa sama, saya memang sedang ‘set up’ perniagaan kafe iaitu Smooth Café di Sungai Dua, di sana,” katanya.

Terdahulu, Shuk memaklumkan mahu mahu menjual rumah banglo miliknya pada harga RM1.2 juta kerana memerlukan wang untuk meneruskan kehidupan.

Sumber : Roti Kaya

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.