Syifa Melvin Bangga H4rimau Malaya Layak Ke Piala Asia

Uncategorized

Pelakon Syifa Melvin yang juga kekasih pemain skuad kebangsaan iaitu Safawi Rasid meluahkan rasa bangga dengan kejayaan pasukan H4rimau Malaya.

Menamatkan kemarau 43 tahun apabila layak ke pentas Piala Asia 2023, malam tadi aksi Safawi tidak menghampakan apabila berjaya menyumbang satu gol menerusi penalti.

Menerusi satu perkongsian di Insta Story itu juga, Syifa turut mengucapkan rasa syukur di atas kemenangan Malaysia menentang Bangladesh malam tadi.

Selain memberi sokongan padu, Syifa juga sentiasa mempertahankan Safawi dan memberi semangat kepada kekasihnya itu apabila dikec4m netizen akibat 4ksi hambarnya di padang dan Malaysia tewas.

Baru-baru ini tular video memaparkan Syifa hadir ke stadium memberi sokongan kepada kekasihnya yang ber4ksi menentang Bahrian.

Terdahulu, Syifa dikatakan menjalin hubungan dengan pemain berusia 25 tahun itu, namun tidak ada sebarang pengesahan rasmi daripada kedua belah pihak. Bagamanapun, pada Februari lalu Syifa menunaikan ibadah umrah bersama keluarga kekasihnya.

Sumber : Roti Kaya

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.