” Try Hard ” ,Janna Nick Berg0lek Di Lantai Studio Rakaman Di Kec4m Netizen

Uncategorized

Rancangan I Can See Your Voice Malaysia ini sudah pun memasuki musim baru. Kali ini pengacara sudah bertukar kepada Izzue Islam dan Ain Edruce. Malah kerusi barisan penyiasat juga sudah pun beralih kepada selebriti lain.

Sebelum ini satu episod yang memaparkan Janna Nick j4tuh kerusi telah menjadi bualan hangat penonton dan warganet. Baru-baru ini satu rakaman dari episod I Can See Your Voice Malaysia dengan paparan gelagat Janna Nick sekali lagi jadi perhatian warganet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Rancangan realiti TV meneka siapakah peserta yang boleh menyanyi atau tidak ini sememangnya memberikan ‘kebebasan’ kepada barisan penyiasat untuk menjadi diri sendiri. Jika dahula barisan penyiasat yang terdiri daripada Jihan Muse, Mark Adam dan ramai lagi memang menghiburkan.

Namun kali ini Janna Nick berg0lek di lantai studio rakaman ini telah membuatkan ramai kritik perbuatannya itu. Berikut adalah perkongsian petikan dari rakaman yang dimuat naik menerusi akaun TikTok TV3Malaysia:


Rata-rata reaksi warganet agak ‘tidak senang’ dengan kelakuan Janna Nick bergolek di lantai studio rakaman itu. Berikut antaranya:

“Owh yang jatuh kerusi aritu kan? Arini jatuh berguling2 pulak”

“Awat dia jadi lagutu weh!”

“Kenapa la aku rindu musim yang lama. Macam lebih bagus dari sekarang”

“Dulu kan ternanti2 cerita ni. Tahun ni langsung tak berminat dari pengacara sampailah juri2 tu huuhuhu serious tak best”

 

Sumber :himpunanceritalawak

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.