[VIDEO] Dikatakan Sudah Menjadi Tunang Syamsul, Akhirnya Ira Kazar Buka Mulut

Uncategorized

Terdahulu, semua telah maklum rumah tangga pelakon dan peng4rah Syamsul Yusuf dan Puteri Sarah dignggu orang ketiga iaitu anak kepada pelakon vateran Kazar atau lebih deikenali sebagai Ira Kazar.

Perkara tersebut menjadi tvlar berikutan luahan pera$aan oleh Puteri Sarah Liyana di laman s0sialnya yang memberitahu rumahtangganya diganggu Ira sejak empat tahun lalu sehingga menyebbkan beliau sudah tidak sebumbung dengan suaminya.

Semalam, Sarah menerima sebuah khabar angin tentang suaminya dan kekasihnya Ira Kazar telah selamat melangsungkan pertvnangan secara rahs1a.

Selain itu, paparan skrin tersebut juga kemudiannya dikongsikan oleh Puteri Sarah Liyana di Instagram Story (IGS) sambil menyatakan ucapan khas buat Syamsul.

“Terima kasih DM saya. Kalau betul, Alhamdulillah. Jangan lupa tanggungjawab pada anak-anak,” katanya.

Terbaharu, Ira Kazar dilihat memberi respon terbaharu mengenai $pekulasi $tatus hubungannya dengan bapa beranak dua tersebut.

Menerusi ruangan Instagram miliknya, anak kepada pelakon Kazar itu membuat hantaran di Instagram Storiesnya (IGS) malam tadi memberitahu

Ira Kazar Beri resp0n

memaklumkan bahawa dirinya masih single buat masa ini.

“By the way, saya masih single okey!” katanya ringkas.

Video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berita_viral22 (@berita_viral22)

Sebelum berkongsi kenyataan itu, Ira dilihat baru selesai menonton filem berjudul Black Phone di sebuah pawagam.

Sambil berjalan keluar dari panggung, Ira membuat sedikit ula$an per1badi mengena1 filem tersebut sebelum secara t1ba-t1ba memberi ‘h1nt’ tentang $tatus dirinya kini.

Tindakan Ira itu tidak dinafikan, seakan mengen4 dengan s1tuasi terkini yang mana, sehingga sekarang ramai sedang tertanya-tanya tentang kebenarn khabar angin dia dan Syamsul sudah bertunang.

Sumber : malaysiareporter

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *