Kongsi Video Bers4lin, Elfira Loy Dipuji Langsung Tak Menjerit Masa Meneran

Uncategorized

Baru-baru ini, pelakon Elfira Loy ada berkongsikan video momen indah suaminya, Farish Khairol Anuar yang menyambut sendiri kel4hiran cahaya mata kedua mereka.

Video itu dikongsikan Elfira bersempena dengan sambutan Hari Bapa serta menitipkan ucapan terima kasih buat suaminya kerana menjadi ayah terbaik untuk anak mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elfiraloy

“We love you so much no matter how annoying you are. You are still amazing. My best moment of you : when you assisting with the birth, sambut anak kita. SubhanAllah,” tulisnya.

Perkongsian Elfira itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen termasuk suamiya yang dilihat membalas penghargaan yang dibuat isteri tersayang.

Dalam pada itu, rata-rata netizen memuji Elfira dilihat tenang sahaja ketika bers4lin serta mengagumi pelakon itu tidak menjer1t ketika mener4n.

Elfira dan Faris Khairol Anuar mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2019. Pasangan itu dikurniakan memiliki sepasang cahaya mata, Muhammad Rayyan Khalaf 2 tahun dan Nur Aria Mikayla yang dilahirkan pada 20 Mei lalu.

Sumber : ROTIKAYA

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *