“Terubat rindu Anak dan Bapa” – Anak Gembira Dapat Jumpa Yasin Sulaiman Di Mahk4mah

Uncategorized

Anak kepada penyanyi dan komposer, Yasin Sulaiman, Malaika, 14, dilihat gembira ketika dapat bertemu dengan bapanya selapas sesi sebvtan semula k3snya di Mahk4mah Maj1stret Petaling Jaya, semalam.

Kegembiraan dua beranak itu dirakam menerusi gambar yang dikongsi di akaun Instagram milik Yasin.

Menerusi hantaran berkenaan, IG yang diuruskan oleh keluarganya itu memaklumkan lap0ran kim1a sudah selesai dan sebvtan k3s akan berlangsung pada 6 Julai depan.

“Hari ini sebutan k3s Yasin di mahk4mah. Alhamdulillah lap0ran kim1a sudah siap dan tarikh mahk4mah yang seterusnya ialah pada 6 Julai, dua minggu dari hari ini (semalam).

“Rambut Yasin digunt1ng oleh Barber Shop Hafis Kedah, rakan tah4nan di Sg Buloh,” tulis keterangan yang dikongsikan dalam kapsyen itu.

Kemas kini itu mendapat perhatian pengikutmedia sosial yang memberi pelbagai re4ksi.

“Alhamdulilah terub4t rindu anak dan bapa,” komen salah seorang pengikutnya.

“Sed1hnya….I know you str0ng,” luah salah seorang warga net.

“Berharap Yasin dapat dibeb4skan segera,” harap salah seorang netizen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yasin Sulaiman (@yasinsulaiman)

Muhammad Yasin did4kwa di Mahk4mah Maj1stret, pada 31 Mac lalu, atas tudvhan menged4r d4d4h jenis g4nja angg4ran berat 214 gram di kediamannya.

Kesal4han itu dilakukan di sebuah unit kondominium di Persiaran Surian Damansara Indah Resort Home, PJU 3 Kota Damansara di sini, pada jam 5.30 petang, 24 Mac lalu.

Berikutan itu, tertudvh did4kwa mengikut S3ksyen 39B (1)(a) Akt4 Dad4h Berbah4ya 1952 dan boleh dihukvm mengikut S3ksyen 39B(2) akta sama yang mempervntukkan hukvman penj4ra seumvr hidvp atau g4ntung sampai m4ti dan sekiranya tidak dihukvm m4ti hendaklah diseb4t maks1mum 15 seb4tan, jika s4bit kesal4han.

Sumber : Gempak

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.