[VIDEO] Janna Nick “SOUND” netizen terutama kaum lelaki.. sesalu saja cari salah atas aset dirinya

Uncategorized

Tular perkongsian seorang pengguna TikTok yang memuat naik video memaparkan pelakon dan pengacara Janna Nick menimbulkan reaksi negatif daripada netizen. 

Ia berikutan video yang diambil itu dikatakan menampakkan bentuk pvnggugnya sehingga mengundang komen berbaur luc4h daripada lelaki-lelaki miang.

Menerusi perkongsian di Insta Story, Janna terkilan dengan sikap sesetengah blogger yang sengaja menggunakan tajuk panas serta membuka ruang kepada netizen untuk mengecamnya.

Dalam entri lain, Janna menjelaskan dia tidak ‘menayang’ pvnggung, sebaliknya dia berpaling ke belakang kerana dipanggil peminat ketika itu.

“Peminat itu seorang perempuan dan dia membawa anak. Jadi, saya toleh ke belakang untuk melambai dan mengajak anak peminat itu untuk bergambar dengan saya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

“Bukan menayang ‘bvntut’. Dah dari belakang memanglah nampak punggung. Takkan nampak hidung pulak,” tulisnya.

Dalam pada itu, Janna turut bersimpati dengan nasib wanita yang sering menjadi mangsa lelaki mi4ng dan sering dijadikan simbol s3ksual.

“Kesian jadi perempuan, semua benda nak di jadikan segggs simbol. Kalau memang jenis gatal, tengok buah epal pun dia bern4fsu,” tulisnya.

Sumber : Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *