[V] Kontent Video Berbaur Luc4h, Aliff Syukri Dikecam Netizen Lagi

Uncategorized

Tular sebuah video yang dimuat naik oleh Datuk Seri Aliff Syukri baru-baru ini di akaun Instagram miliknya, perkongsiannya itu sekali lagi menjadi bualan hangat orang ramai di mana memaparkan dirinya memakai maskot Spiderman dan bertuala putih diikat pada bahagian pinggang.

Namun, bukan penampilannya yang menjadi perhatian netizen tetapi sebaliknya konten video yang dikongsikan mengenai tips untuk membuat isteri cepat hamil menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan netizen.

Video tersebut bertujuan bagi mempromosikan produk khas lelaki dan wanita keluaran syarikatnya, namun ada segelintir pihak mengecam tindakannya berkongsikan video tersebut.

Meninjau di ruang komen, rata-rata netizen memberikan reaksi negatid terhadap video tersebut dan meluahkan rasa bimbang serta mengatakan cerita dalam kelambu tidak elok dikongsikan kepada umum lebih-lebih lagi jika dilihat kanak-kanak bawah umur.

Lagu yang digunakan untuk video tersebut juga mempunyai double meaning dan didakwa lucah serta meminta Aliff memadam video berkenaan.

Sumber : Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *